Ads Top

pendice Get Φωτια Κορινθοσ Δορυφοροσ Pictures ether

pendice Get Φωτια Κορινθοσ Δορυφοροσ Pictures ether. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα.

wallpaper

Read more

Pyrkagies Sygklonistikes Doryforikes Eikones Apo Tis Fwties Se Barympomph Kai Eyboia Aygh
Pyrkagies Sygklonistikes Doryforikes Eikones Apo Tis Fwties Se Barympomph Kai Eyboia Aygh from www.avgi.gr
Το 2007 η ελλαδα περναει ενα απο τα ποιο δισκολα καλοκαιρια, εκατονταδεσ φωτιεσ εχουν ξεσπασει. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Jan 14, 2021 · μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην κορινθία.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη.

Ώρες ίσως και μέρες να χρειαστούν για να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 04.00 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στον εξωτερικό χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης, στο 128ο χιλιόμετρο της εθνικής. Jul 22, 2021 · μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Jan 14, 2021 · μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην κορινθία.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.