Ads Top

sfocato Get Σισσυ Χρηστιδου Μαλλια Χρωμα Pictures xhtml

sfocato Get Σισσυ Χρηστιδου Μαλλια Χρωμα Pictures xhtml. Ειμαι ξανθια και θελω να βαψω τα μαλλια μου σαν τησ σισσυσ χρηστιδου,αυτο τι φορουσε η σισσυ χρηστιδου 9/4/2011. Η σίσσυ χρηστίδου τα τελευταία χρόνια προσέχει ιδιαίτερα το σώμα της και προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει καλή διατροφή αλλά και γυμναστική.

wallpaper

Read more

3eroyme Akribws Ton Kwdiko Bafhs Ths Sissys Xrhstidoy
3eroyme Akribws Ton Kwdiko Bafhs Ths Sissys Xrhstidoy from www.tlife.gr
Η σίσσυ χρηστίδου λίγο πριν φύγει από τη φούρκα χαλκιδικής φωτογράφισε το σημείο που καίγονταν και έδειξε τι συμβαίνει στους διαδικτυακούς της φίλους στο twitter, ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Στη φωτογραφία που δημοσίευσε χτες, όπως θα δεις. Το πιο ακραίο στυλ που έχει κάνει ποτέ στα μαλλιά της αλλά και αυτό που το θυμάται τώρα και λέει:

Όλα όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» την έφεραν σε δύσκολη θέση.

Η είδηση του θανάτου του πάνου ζάρλα ήταν εκείνη που λύγισε την σίσσυ χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της. Και χωρίς να σε βλέπω ή να σε ξέρω, είμαι σίγουρη ότι αν ψάχνεις για αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, έχεις μπει σε πειρασμό να κάνεις τα μαλλιά της σίσσυς. Συγκεκριμένα, η σίσσυ χρηστίδου, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όπου οι δυο τους αγναντεύουν το ηλιοβασίλεμα. Έτσι τα αποτελέσματα πάνω της είναι εμφανή καθώς η ίδια φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.