Ads Top

annuncio View Παοκ Λευκοσ Πυργοσ PNG a

annuncio View Παοκ Λευκοσ Πυργοσ PNG a. May 23, 2021 · ο παοκ κατέκτησε το κύπελλο ελλάδος και οι οπαδοί του παοκ έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στο σύμβολο της θεσσαλονίκης, τον λευκό πύργο, με το πάρτι για την κατάκτηση του τροπαίου να παίρνει «φωτιά». Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ:

wallpaper

Read more

Kahke O Leykos Pyrgos Sthn Ypodoxh Toy Kypelloyxoy Paok Fwto Video
Kahke O Leykos Pyrgos Sthn Ypodoxh Toy Kypelloyxoy Paok Fwto Video from www.voria.gr
Τα επόμενα χρόνια, μέχρι και το 1983, ο λευκός πύργος χρησιμοποιήθηκε ως χώρος εγκατάστασης της αεράμυνας της πόλης, ως εργαστήριο μετεωρολογίας του αριστοτελείου πανεπιστημίου θεσσαλονίκης και ως έδρα των συστημάτων ναυτοπροσκόπων της πόλης. Παλιότερα επικρατούσε η άποψη πως ήταν έργο των βενετών αλλά πλέον η σύγχρονη ιστοριογραφία δέχεται το κτίσμα ως οθωμανικό. Κατά μία εκδοχή, το σύγχρονο όνομά του φαίνεται να το πήρε όταν ένας εβραίος κατάδικος, ο nathan guidili, τον ασβέστωσε με αντάλλαγμα την ελευθερία του, το 1891.

Ο έκτος όροφος έχει μόνο κεντρική αίθουσα και έξω από αυτήν ένα δώμα με θέα του τοπίου γύρω από τον πύργο.

Ο παοκ κατέκτησε το όγδοο τρόπαιο της ιστορίας του κι οι φίλοι του έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της θεσσαλονίκης για να πανηγυρίσουν. Τα επόμενα χρόνια, μέχρι και το 1983, ο λευκός πύργος χρησιμοποιήθηκε ως χώρος εγκατάστασης της αεράμυνας της πόλης, ως εργαστήριο μετεωρολογίας του αριστοτελείου πανεπιστημίου θεσσαλονίκης και ως έδρα των συστημάτων ναυτοπροσκόπων της πόλης. Η ύπαρξη τουαλετών, τζακιών και αγωγών καπνού υποδηλώνει πως ο πύργος προοριζόταν όχι μόνο ως αμυντικό έργο αλλά και ως στρατιωτικό κατάλυμα. See full list on el.wikipedia.org

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.