Ads Top

piombo Get Παναγια Σουμελα Ποντοσ Χαρτησ Background bars

piombo Get Παναγια Σουμελα Ποντοσ Χαρτησ Background bars. Κρυμμένη ανάμεσα στις επιβλητικές ποντιακές άλπεις, τη θέα της συνοδεύουν καταπράσινα δάση από πεύκα, έλατα. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο!

wallpaper

Read more

Politismos Toy Pontoy Santeos Istoria
Politismos Toy Pontoy Santeos Istoria from 1.bp.blogspot.com
Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Πιο γνωστή όμως είναι σαν παναγιά του πόντου. Η απόφαση για μετατροπή της αγίας σοφίας σε τζαμί είχε ληφθεί το 2013 και το μοναδικό οικοδόμημα που χρονολογείται από τον 13ο.

Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την στις 15 αυγούστου, και μετά από 88 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή, έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της παναγίας σουμελά στην.

Επίσκεψη στην συγκλονιστική παναγία σουμελά. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την στις 15 αυγούστου, και μετά από 88 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή, έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της παναγίας σουμελά στην. Πράγματι, το 1951 ο kρωμναίος οραματιστής και κτήτωρ φίλων kτενίδης έκανε πράξη την επιθυμία όλων των ποντίων, με τη θεμελίωση της νέας παναγίας σουμελά στις πλαγιές του βερμίου στην καστανιά της βέροιας. Το ελεος σου και τιποτα αλλο!

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.