Ads Top

meninge 11+ Ταματα Στην Παναγια Τησ Τηνου Images minerals

meninge 11+ Ταματα Στην Παναγια Τησ Τηνου Images minerals. Και μάς φανερώνει την αγία εικόνα της, για να ενδυναμώσει το έθνος μας στον αγώνα αυτό». Εικονα παναγιασ τηνου, παναγια τηνου, ταματα, τηνοσ.

wallpaper

Read more

H Panagia Ths Thnoy Ekdromi Blog
H Panagia Ths Thnoy Ekdromi Blog from www.ekdromi.gr
Η ημερομηνία με την οποία έχει συνδεθεί ο εορτασμός της παναγίας τήνου δεν είναι άλλη από τις 15 αυγούστου, ημέρα κοιμήσεως της θεοτόκου. See full list on fastferries.com.gr Aug 14, 2016 · ακόμα, ο ολυμπιονίκης πύρρος δήμας μετά τους μεσογειακούς αγώνες του 1994 ταξίδεψε στην τήνο και εκπλήρωσε το προσωπικό του τάμα, δωρίζοντας το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε.

Το προσκύνημα στον ιερό ναό της ευαγγελιστρίας της τήνου (παναγίας της τήνου) είναι το σημαντικότερο ορθόδοξο προσκύνημα στην ελλάδα και ένα από τα γνωστότερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Άπαντες σώθηκαν και, όταν έπιασαν ξηρά, αφιέρωσαν στη χάρη της ένα ομοίωμα της σκούνας. Κι όμως υπάρχει εικόνα της παναγίας ως…γοργόνας! Εικονα παναγιασ τηνου, παναγια τηνου, ταματα, τηνοσ. Αφέσου στην βαθιά αίσθηση θρησκευτικότητας της τήνου και γίνε μέρος της μακραίωνης παράδοσης και του πολιτισμού της.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.