Ads Top

pepita Get Η Παναγία Σουμελά Pictures awhile

pepita Get Η Παναγία Σουμελά Pictures awhile. Aug 14, 2019 · παναγία σουμελά: Οι άνδρες και τα γυναικόπαιδα που κατάφεραν να επιζήσουν από τη γενοκτονία και το καλά μεθοδευμένο σχέδιο αφελληνισμού του πόντου πήραν.

wallpaper

Read more

Panagia Soymela Mdf Me Fonto Se Akryliko Xryso Se Epipedo 3ylo Gostore
Panagia Soymela Mdf Me Fonto Se Akryliko Xryso Se Epipedo 3ylo Gostore from gostore.gr
Aug 14, 2019 · παναγία σουμελά: 3 hours ago · η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους μοναχούς βαρνάβα και σωφρόνιο για να στεγαστεί εκεί η θαυματουργός. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

Aug 15, 2021 · παναγία σουμελά:

52 minutes ago · η μεγάλη παράκληση της παναγίας στην «κυρά του πόντου», στην παναγία σουμελά 14 αυγούστου, 2021 edit post Με συγκίνηση η πατριαρχική λειτουργία στην παναγία των ποντίων. Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του. 3 hours ago · η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους μοναχούς βαρνάβα και σωφρόνιο για να στεγαστεί εκεί η θαυματουργός.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.