Ads Top

grafico View Παναγια Σουμελα Χαρτησ Pics bw

grafico View Παναγια Σουμελα Χαρτησ Pics bw. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά.

wallpaper

Read more

Panagia Soymela Bikipaideia
Panagia Soymela Bikipaideia from upload.wikimedia.org
H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Εκατονταετηρίδα και συνδέεται με την ανεύρεση της θαυματουργού εικόνος της σουμελιώτισας παναγίας στο όρος του μελά. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

Η κλινική μας είναι ένα.

Η δε ετυμολογία της, σουμελά. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Με την τήρηση των μέτρων που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του δεκαπενταύγουστου στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Κυριακίδη η ίδρυση της ιεράς μονής σουμελά ανάγεται στη τέταρτη μ.χ.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.