Ads Top

perno View Παολα Ηλικια Background ntsc

perno View Παολα Ηλικια Background ntsc. Στις 8 απριλίου 2003 γεννήθηκε η κόρη της, παολίνα. Η πάολα είναι γνωστό ότι όπου και αν εμφανιστεί, προκαλεί χαμό και τα λουλούδια πέφτουν βροχή ενώ το κέφι χτυπάει κόκκινο.

wallpaper

Read more

Paola H 16xronh Korh Ths Paolina Egine 3an8ia Star Gr
Paola H 16xronh Korh Ths Paolina Egine 3an8ia Star Gr from scdn.star.gr
Η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και πολύ νέα άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της , να γίνει. Η κόρη της πάολα έχει γενέθλια! Paola ayto einai to proswpo toy patera ths poy pe8ane sta 55 toy einai oloidioi stories youweekly.ήταν ηθοποιός και αγωνίστρια της αριστεράς που διακρίθηκε σε ρόλους ενσάρκωσης ισχυρών χαρακτήρων.

Παρά τις φήμες, που ήθελαν την αγαπημένη τραγουδίστρια να ζει ένα ειδύλλιο με τον 25χρονο τραγουδιστή παναγιώτη τσαφαρά, το οποίο μάλιστα ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, η πάολα είναι ξανά μαζί με τον μιχάλη και συγκατοικούν.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η μουσική ήταν το μεγάλο της πάθος και η ιδιαίτερη φωνή της, την έκανε να ξεχωρίζει. Η κόρη της τραγουδίστριας που η ίδια έφερε στον κόσμο με τον πρώην σύζυγό της και νυν μάνατζέρ της, φώτη ζογλοπίτη, μεγάλωσε και όσο πάει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της. Είμαι πάρα πολύ μεγάλη σε ηλικία, έχω κάνει πολλές πλαστικές….

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.