Ads Top

digerire 49+ Ταμα Στην Παναγια Τησ Τηνου Pics publ

digerire 49+ Ταμα Στην Παναγια Τησ Τηνου Pics publ. 120 ευρώ αν σας το στείλουν φωτογραφημένο κι ευλογημένο, 170 αν έρθει σε βίντεο. Τον μετέφεραν στον ιερό ναό ευαγγελιστρίας όπου προσευχόταν για.

wallpaper

Read more

Dekapentaygoystos H Panagia Ths Thnoy Opws Den Thn Exete 3anadei Pics
Dekapentaygoystos H Panagia Ths Thnoy Opws Den Thn Exete 3anadei Pics from www.newsit.gr
Απέναντί της είναι ο αρχάγγελος γαβριήλ που κρατάει στα χέρια του έναν κρίνο ο οποίος συμβολίζει την αγνότητα, ενώ το άγιο πνεύμα με. Mar 26, 2018 · παναγια τηνου πωσ βρεθηκε εικονα διαβάστε περισσότερα για πως βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου το αναμμένο κάρβουνο και η μεγαλόχαρη της τήνου, το συγκλονιστικό θαύμα της παναγίας Dec 03, 2018 · σε αυτή την περίπτωση, το κόστος ανεβαίνει στα 40 ευρώ.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην ελεκίστρα

Feb 06, 2017 · στη συντριπτική τους πλειονότητα τα αφιερώματα έχουν τοποθετηθεί πριν από χρόνια, καθώς, όπως αναφέρει ο μητροπολίτης, πλέον οι… σύγχρονοι επιφανείς ελληνες δεν αφιερώνουν πολύτιμα αντικείμενα. Η παναγία της τήνου, είναι μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. Το 1845 ταξίδεψε με ιστιοφόρο στην τήνο. May 02, 2019 · η ιερή εικόνα της παναγίας της τήνου που φυλάσσεται στο νησί, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του έλληνα για την παναγία αλλά και με τους απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας τους προηγούμενους δυο αιώνες.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.