Ads Top

cruciale 37+ Παναγια Τησ Τηνου Ταμα Gif widening

cruciale 37+ Παναγια Τησ Τηνου Ταμα Gif widening. Στο νησί καταφθάνουν σημαντικά πρόσωπα της επανάστασης για να προσκυνήσουν, ανάμεσά τους οι κολοκοτρώνης, μιαούλης, νικηταράς και μακρυγιάννης. Είναι ένα από τα ιερότερα σύμβολα του ελληνισμού και της.

wallpaper

Read more

Apo Boygioyklakh Kai Pyrro Dhma Mexri Mhtsotakh Deite Poioi Diashmoi Exoyn Kanei Tama Sthn Panagia Ths Thnoy Eidhseis Athens Magazine
Apo Boygioyklakh Kai Pyrro Dhma Mexri Mhtsotakh Deite Poioi Diashmoi Exoyn Kanei Tama Sthn Panagia Ths Thnoy Eidhseis Athens Magazine from www.athensmagazine.gr
Δηλώνοντας ένα θαύμα πάρα πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι όλο αυτά τα χρόνια πηγαίνουν στα γραφεία του ιδρύματος για να δηλώσουν επωνύμως το θαύμα που έζησαν. Με το 2021 να μην σας επιτρέπει να κάνετε οι ίδιοι το τάμα σας στην μεγαλόχαρη, κάνουμε εμείς το τάμα εντελώς δωρεαν. Την εύρεση της θείας εικόνας ακολούθησε η οικοδόμηση του.

Πώς είναι όμως η εικόνα της παναγίας της τήνου πίσω από τα τάματα των πιστών;

May 02, 2019 · η παναγία της τήνου, είναι μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. More images for παναγια τησ τηνου ταμα » Απέναντί της είναι ο αρχάγγελος γαβριήλ που κρατάει στα χέρια του έναν κρίνο ο οποίος συμβολίζει την αγνότητα, ενώ το άγιο πνεύμα με. Η παναγία της τήνου, είναι μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.