Ads Top

orrendo Get Παναγια Τησ Τηνου Θαυματα Background jose

orrendo Get Παναγια Τησ Τηνου Θαυματα Background jose. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της εικόνας της παναγίας της τήνου και την ανέγερση του ναού θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα καταγράφηκε το 1823, όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί. Οσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της εικόνας και την ανέγερση του ναού, θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα που καταγράφηκε, ήταν το 1823, όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί.

wallpaper

Read more

Panagia Thnoy Panagia Thnos O Naos Kai H Istoria Tinosecret Gr
Panagia Thnoy Panagia Thnos O Naos Kai H Istoria Tinosecret Gr from tinosecret.gr
Ο ιερός ναός ευαγγελιστρίας της τήνου ή παναγία της τήνου, είναι ορθόδοξος ναός του 19ου αι. Κορυφαίος πολιτειακός παράγοντας κινήθηκε μετά από 40 χρόνια! Ωστόσο, ως μοναδικό θαύμα καταγράφηκε η ανάβλυση νερού από ένα πηγάδι που «ούτε.

Στο κτιριακό συγκρότημα λειτουργεί επίσης το φιλανθρωπικό και κοινωφελές ίδρυμα που.

Μάλιστα, ο κολοκοτρώνης, ο μιαούλης, ο νικηταράς και ο. Οποία ήτο η έκλπηξις και η συγκίνησίς μου, όταν άκουσα τον υιόν μου να μου λέγη δίχως εγώ να τον προκαλέσω, ότι την ίδια νύκτα είδε την παναγία, η οποία του είπε ότι να έχη υπομονήν και ότι θα γίνει σύντομα καλά, και τον προέτρεψε να έλθη εις την χάριν της στην τήνο τον. Κορυφαίος πολιτειακός παράγοντας κινήθηκε μετά από 40 χρόνια! Η μαρία καλογήρου, μια νεαρή δασκάλα της κιμώλου, υπέφερε από οξεία νευρασθένεια, η οποία τελικά εξελίχθηκε σχεδόν σε παραφροσύνη.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.