Ads Top

loto 37+ Η Παναγια Τησ Τηνου Background entire

loto 37+ Η Παναγια Τησ Τηνου Background entire. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας. Jan 30, 2015 · η θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου.

wallpaper

Read more

Ti Krybetai Katw Apo Thn Panagia Ths Thnoy
Ti Krybetai Katw Apo Thn Panagia Ths Thnoy from piraeuspress.gr
Aug 14, 2016 · η παράδοση θέλει τον εντοπισμό της εικόνας να αποδίδεται στο όραμα μιας μοναχής. May 02, 2019 · η ιερή εικόνα της παναγίας της τήνου που φυλάσσεται στο νησί, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του έλληνα για την παναγία αλλά και με τους απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας τους προηγούμενους δυο αιώνες. Υμνοι από την ακολουθία του μεγάλου παρακλητικού κανονος.ψαλλει ο δημήτριος.

Βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823 στο κτήμα δοξαρά και στη θέση αυτή κτίσθηκε περικαλλής ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα, που απεικονίζει τον ευαγγελισμό της θεοτόκου.

More images for η παναγια τησ τηνου » Υμνοι από την ακολουθία του μεγάλου παρακλητικού κανονος.ψαλλει ο δημήτριος. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας. Η παναγια τησ τηνου (the vergin of tinos) in english greek subs description:

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.