Ads Top

espresso Get Παναγια Τησ Τηνου Εικονα Gif recording

espresso Get Παναγια Τησ Τηνου Εικονα Gif recording. Apr 04, 2016 · την επομένη η εκλεκτή της παναγίας ξεκίνησε για την κάρυά, όπου συνάντησε τον σταματέλλο καγκάδη και αυτός συγκινημένος την παρέπεμψε στον επίσκοπο γαβριήλ, ο οποίος παρακολούθησε δακρυσμένος την αφήγηση και ύστερα με σοβαρή και τρεμάμενη φωνή έδωσε την ακόλουθη. Στη θέση αυτή κτίσθηκε περικαλλής ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα, που απεικονίζει τον ευαγγελισμό της θεοτόκου.

wallpaper

Read more

Eyaggelismos Ths 8eotokoy Thnoy Ashmenia Eikona Epixrysh 23x18cm
Eyaggelismos Ths 8eotokoy Thnoy Ashmenia Eikona Epixrysh 23x18cm from www.silverbrand.gr
Προσευχεσ παναγία παραμυθία παλιά υπήρχε η συνήθεια, βγαίνοντας οι πατέρες από το καθολικό να ασπάζονται αυτή την εικόνα και ο ηγούμενος να παραδίδει τα κλειδιά της μονής στον θυρωρό. May 02, 2019 · είναι ένα από τα ιερότερα σύμβολα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας. Apr 04, 2016 · την επομένη η εκλεκτή της παναγίας ξεκίνησε για την κάρυά, όπου συνάντησε τον σταματέλλο καγκάδη και αυτός συγκινημένος την παρέπεμψε στον επίσκοπο γαβριήλ, ο οποίος παρακολούθησε δακρυσμένος την αφήγηση και ύστερα με σοβαρή και τρεμάμενη φωνή έδωσε την ακόλουθη.

May 02, 2019 · είναι ένα από τα ιερότερα σύμβολα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας.

Απέναντί της είναι ο αρχάγγελος γαβριήλ που κρατάει στα χέρια του έναν κρίνο ο οποίος συμβολίζει την αγνότητα, ενώ το άγιο πνεύμα με. Χιλιάδες προσκυνητές, γονατιστοί, με ένα τάμα στο χέρι στέκονται ώρες στην ουρά για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα, αναζητώντας παρηγοριά, δύναμη και στήριξη από τη παναγία. Aug 14, 2016 · στη θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου, η μεγαλόχαρη απεικονίζεται σε στάση προσευχής να προφέρει τα λόγια από ένα ανοιχτό βιβλίο. Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.