Ads Top

strozzare 24+ Παναγια Της Τηνου Gif realized

strozzare 24+ Παναγια Της Τηνου Gif realized. See full list on fastferries.com.gr Στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα, χτίστηκε ο ναός της παναγίας της τήνου, ένας από τους πιο μεγάλους και πιο περίφημους της ορθοδοξίας.

wallpaper

Read more

Sthn Panagia Ths Thnoy H Rena Larissanet Gr
Sthn Panagia Ths Thnoy H Rena Larissanet Gr from www.larissanet.gr
Ο ναός της παναγίας της τήνου είναι επιβλητικό οικοδόμημα από λευκό μάρμαρο, που αποτελεί το πρώτο αξιόλογο αρχιτεκτονικό μνημείο του απελευθερωμένου ελληνικού έθνους. Το προσκύνημα στον ιερό ναό της ευαγγελιστρίας της τήνου (παναγίας της τήνου) είναι το σημαντικότερο ορθόδοξο προσκύνημα στην ελλάδα και ένα από τα γνωστότερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι, ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφθείς κι εσύ ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία της χριστιανοσύνης και να ζήσεις από κοντά μία χωρίς προηγούμενο ατμόσφαιρα συγκίνησης, κατάνυξης και σεβασμού.

May 02, 2019 · η ιερή εικόνα της παναγίας της τήνου που φυλάσσεται στο νησί, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του έλληνα για την παναγία αλλά και με τους απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας τους προηγούμενους δυο αιώνες.

More images for παναγια της τηνου » Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ναός έχει χτιστεί πάνω στα κατάλοιπα παλαιοχριστιανικού ναού αφιερωμένου στον άγιο ιωάννη τον πρόδρομο. Στα μέσα της δεκαετίας του ’60, όταν η βασιλική οικογένεια προσπαθούσε. More images for παναγια της τηνου »

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.