Ads Top

stufo Download Φωτια Αρχαια Κορινθοσ Gif seperate

stufo Download Φωτια Αρχαια Κορινθοσ Gif seperate. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο.

wallpaper

Read more

Ektakth Eidhsh Pyrkagia Twra Sthn Perioxh Ths Arxaias Korin8oy Ellada Thepressroom Gr
Ektakth Eidhsh Pyrkagia Twra Sthn Perioxh Ths Arxaias Korin8oy Ellada Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που εκδηλώθηκε, αργά το απόγευμα της πέμπτης, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Δείτε το βίντεο και τις. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · αρχαια κορινθοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και στο σημείο επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 πυροσβέστες.

20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Μικρές εστίες έχουν δημιουργηθεί και σε δύσβατες περιοχές κοντά στο κάστρο. Η πυρκαγιά έκαψε χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά, διαστάσεις.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.