Ads Top

agente Get Παναγια Σουμελα Βεροια Χαρτησ Pictures sentenced

agente Get Παναγια Σουμελα Βεροια Χαρτησ Pictures sentenced. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Αρχική » ποντιακοσ ελληνισμοσ » η εικόνα της παναγίας σουμελά στην ορεστιάδα.

wallpaper

Read more

Kastania Google My Maps
Kastania Google My Maps from www.google.com
Πώς και πότε έφτασε στη βέροια και εγκαταστάθηκε στις η εικόνα της παναγίας σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, είναι έργο του ευαγγελιστή λουκά και αποτελούσε την εφέστια εικόνας της ομώνυμης. Με εντολή και προτροπή της παναγίας οι πρώτοι οικίτορες μετά την παναγία του όρους μελά του πόντου είναι οι βαρνάβας και σωφρόνιος οι και κτήτορες της ιεράς μονής της. Ιερά μητρόπολη βεροίας ναούσης και καμπανίας.

Πιο γνωστή όμως είναι σαν παναγιά του πόντου.

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Δέκα οκτώ χιλιόμετρα μετά την βέροια σε μια όμορφη διαδρομή είναι χτισμένη η εκκλησία της παναγίας σουμελά. Εφόσον αληθεύει η πληροφορία, πρόκειται για μια. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.