Ads Top

fonia 49+ Ρεαλ Μαδριτησ Μεταγραφεσ Pics dock

fonia 49+ Ρεαλ Μαδριτησ Μεταγραφεσ Pics dock. Ευρώ) και κριστιάνο ρονάλντο (95). Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

wallpaper

Read more

Oles Oi Metagrafes Sto Sport24 Gr Javier Hernandez Real Madrid El Chicharito
Oles Oi Metagrafes Sto Sport24 Gr Javier Hernandez Real Madrid El Chicharito from i.pinimg.com
13 τσαμπιονς λιγκ, 2 γιουρόπα λιγκ: Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει τους παίκτες που δεν θέλει ο ζινεντίν ζιντάν του χρόνου στη ρεάλ μαδρίτης. Το allstar basket σάς ενημερώνει καθημερινά για τις μεταγραφικές κινήσεις των 30 ομάδων του νβα που ετοιμάζονται για τη σεζόν 2019/20.

Ο σέρχιο ράμος είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της παρί σεν ζερμέν και θέλει να δει τους γάλλους.

Ο σέρχιο ράμος είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της παρί σεν ζερμέν και θέλει να δει τους γάλλους. Ο σέρχιο ράμος είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της παρί σεν ζερμέν και θέλει να δει τους γάλλους. Ο πρόεδρος της ρεάλ μαδρίτης, φλορεντίνο πέρεθ σκοπεύει να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου η ομάδα να επανέλθει στην κορυφή τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στο τσάμπιονς λιγκ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ της εφημερίδας «el confidencial», ο γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» έχει αποφασίσει ήδη για τους παίκτες που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.